LOOP MEE MET DE WIJKSCHOUW DINSDAG 9 APRIL

In aanloop naar de voorjaarsschoonmaak in de Westwijk, organiseren de gemeente Vlaardingen, Waterweg Wonen en Wij de Westwijk weer een wijkschouw op dinsdag 9 april. Van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei zal de wijk extra aandacht krijgen om alles schoon en heel te maken. Wil jij laten weten wat jij graag verbeterd zou willen zien in de Westwijk? Loop dan mee met de wijkschouw op dinsdag 9 april vanaf 15:00 uur.

Wat is een wijkschouw?

Tijdens de wijkschouw lopen we samen door de wijk. We kijken dan met elkaar of de wijk schoon, heel en veilig is of dat er plekken zijn die extra aandacht nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er te veel vuil op straat ligt, de bestrating schots en scheef ligt, de verlichting niet goed werkt of dat er kapotte speeltoestellen in de speeltuintjes zijn. 

Wijkschouwen in de Westwijk: loop mee en maak het verschil!

Door mee te lopen met de wijkschouw kun je aan de gemeente Vlaardingen, Waterweg Wonen en programmabureau Wij de Westwijk laten weten wat er beter kan in de Westwijk. Je kunt:

  • Direct invloed uitoefenen op de leefbaarheid van jouw buurt; 
  • Samenwerken met lokale organisaties om jouw wijk te verbeteren;
  • Je stem laten horen over de inrichting van jouw wijk.

Hoe kun je deelnemen?

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@wijdewestwijk.nl met daarin je naam. Als je bepaalde plekken wil laten zien tijdens de wijkschouw, dan is het handig om die bij aanmelding door te geven. Dan kunnen we deze locaties meenemen in de looproute tijdens de wijkschouw.

We verzamelen om 14:45 uur bij Wijkcentrum West op de Professor Teldersstraat 10. We zijn heel benieuwd naar jouw inbreng en zien je graag tijdens onze wijkschouw. Samen maken Wij de Westwijk!