Er bestaat de mogelijkheid tot het huren van een ruimte binnen het Wijkcentrum West. U wilt met een groepje vergaderen of een presentatie houden en zoekt hiervoor een ruimte. Of u denkt aan een workshop. U zoekt een leslokaal of dergelijke. Binnenkort zullen wij wat foto's plaatsen van de diverse ruimtes die beschikbaar zijn voor de verhuur. Let wel dat wij een wijkcentrum zijn en de ruimtes alleen aan (sport)verenigingen, particulieren, bedrijven verhuren  voor vergaderingen en bijeenkomsten zonder politieke- en/of geloofsovertuiging. Ook mogen wij niet verhuren aan groepen voor feesten en partijen. Denk aan bruiloftsfeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en dergelijke.

Ook kunt u in overleg een lunch of andere versnaperingen bestellen. Zo is er de mogelijkheid voor broodjes, tosti's en soep. Alles is in overleg. Zie de flyer hieronder met de prijzen. 

 

Het beste kunt u onderstaand contactformulier invullen en vragen naar de mogelijkheden m.b.t. uw wensen.

Contactpersoon voor de zaalhuur is Ben Visser

E-mail: ben.visser@minters.nl 

GSM: 06-43557861CONTACTFORMULIER

Stel uw vraag over de mogelijkheden voor het huren van een ruimte voor een activiteit, vergadering of presentatie. Denk aan de mogelijkheden voor een lunch of andere versnaperingen. 

*De mail wordt verstuurd naar ben.visser@minters.nl . Let op dat het antwoord mogelijk in uw spam box terecht komt.