Om lid te worden, vul je het formulier in en klik je op verzenden. Je ontvangt dan een e-mail bericht met nadere gegevens om in te loggen op de pagina van het gereedschap. Het lidmaatschap bedraagt € 15,- per jaar. Dit kan alleen betaald worden per bij het afgifteloket in het Wijkcentrum West. Bij de inschrijving dient men zich te legitimeren met een officieel identiteitsbewijs zoals een paspoort, identiteitsbewijs of een rijbewijs. Wij vragen ook om een verificatie van de adresgegevens. Te denken aan bijvoorbeeld een bankafschrift met daarop het rekeningnummer, naam en adres.

Procedure inschrijving: 

  1. Invullen van het inschrijfformulier met alle gegevens en akkoord gaan met Klusbib afspraken en Privacyverklaring. Het lidmaatschap is voor een jaar en kost € 15,-.  Te betalen bij het Wijkcentrum West. De eerste keer dat u hier komt voor het ophalen van gereserveerd gereedschap, zult u zich ook moeten legitimeren met een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Alsmede controle van uw adres door bijvoorbeeld een bankafschrift. Betaling per betaalautomaat. 
  2. Wilt u nu gereedschap gaan reserveren is het voor de eerste keer noodzakelijk een account aan te maken. Zie de button account aanmaken. Hier vult u het e-mailadres in dat u wilt gebruiken en een wachtwoord. Vervolgens krijgt u op dat e-mailadres een bericht dat u moet bevestigen.
  3. Nu kunt u inloggen en gereedschap naar keuze kiezen. Maximaal 3 per week. Is een artikel niet beschikbaar dan ziet u bij het product staan: Uitverkocht. Is dat het geval. Kies dan een ander product of geef aan dat u op de hoogte gehouden wil worden als het product weer beschikbaar is.
  4. Heeft u uw keuze gemaakt van welke gereedschappen u wilt lenen. Kies dan bestellen. Bent u al ingelogd, dan kunt u gelijk verder. Anders dienst u eerst in te loggen. 
  5. U krijgt een e-mail dat u het gereedschap op vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur kunt ophalen bij het Wijkcentrum West.
  6. Een week later kunt u het gereedschap op dezelfde plek weer inleveren.

INSCHRIJFFORMULIERLet op dat u akkoord dient te gaan met zowel de Klusbib afspraken als de Privacyverklaring. Lees deze dan ook eerst zorgvuldig door.